Prírodné zložky v produktoch

Prírodné zložky v produktoch 2

V našej spoločnosti sa vždy snažíme v prvom rade chrániť prírodu. Každé jedno rozhodnutie ktoré robíme je založené na záväzku urobiť svet krajším miestom – je to v našej DNA.

Zložky

  • 100% Vegan – všetky produkty značky ASP Luxury Haircare a Jean Paul Myné sú 100% veganské, pretože je veľmi dobre známe, že živočíšny priemysel má zlý dopad na životné prostredie.
  • Parabens free – parabény sú chemikália, ktoré fungujú ako konzervačné látky, ktoré sa však správajú ako ženský hormón estrogén. Môžu narušiť hormonálnu rovnováhu ako aj procesy v tele. Najväčším dôvodom prečo sa však parabény používajú, je ich schopnosť zvyšovať trvanlivosť produktov, čo vedie k vyšším ziskom výrobcov. Všetky produkty ASP Luxury Haircare a Jean Paul Myné sú bez parabémov.
  • Sulphate free – sulfáty nadmerne vysušujú vlas, zbavujú ich prírodných olejov, zvyšujú ich pórovitosť, zoslabujú intenzitu farbených vlasov, dráždia vlasovú pokožku a v neposlednom rade vymývajú z vlasov keratín. Sulfáty spôsobujú penu pri používaní produktu. Podobne ako pri parabénoch, všetky ASP Luxury Haircare a Jean Paul Myné produkty sú bez obsahu sulfátov.
  • Silikóny, vosky, minerálne oleje – všetky produkty sú tiež bez obsahu látok, ktoré akýmkoľvek spôsobom oslabujú vlasy a zhoršujú zdravie. Všetky produkty ASP Luxury Haircare a Jean Paul Myné sú bez silikónov, voskov ako aj minerálnych olejov.
  • No animal testing – žiadne zložky, formulácie ani hotové produkty nie sú testované na zvieratách.
  • ECO friendly - ASP Luxury Haircare a Jean Paul Myné je v súlade so všetkými E.U. Nariadenie v súvislosti so zákonom o kozmetických výrobkoch, ktoré zakazuje testovanie na zvieratách. 99% našich obalov sa vyrába z recyklovateľného materiálu a pracujeme tvrdo na tom, aby sme zabezpečili, že všetky tlačové materiály budú nakupované z udržateľných zdrojov. 

Naše produkty obsahujú viac než 90% prírodných zložiek.

Zaviazali sme sa znižovať našu environmentálnu stopu a začleňovať udržateľnosť do našich produktov.