Top 10 produktov, ktoré musíte vyskúšať keď máte dlhé vlasy

dlhe vlasy starostlivost

Dlhé vlasy vyžadujú osobitnú starostlivosť a pozornosť, aby boli zdravé, lesklé a krásne. Investícia do kvalitných produktov je kľúčová, ak chcete svoje dlhé vlasy udržať v najlepšom možnom stave. V tomto článku vám predstavíme desať top produktov, ktoré vám pomôžu s každodennou starostlivosťou o vaše vlasy.

1. Sada kief na vlasy Olivia Garden Trinity 

Sada kief na vlasy Olivia Garden Trinity je nevyhnutným pomocníkom pre každú ženu s dlhými vlasmi. Táto sada obsahuje 12 rôznych kief, ktoré sú navrhnuté tak, aby vyhovovali všetkým potrebám vašich vlasov. Každá kefa je špeciálne tvarovaná, aby minimalizovala poškodenie vlasov a znižovala lámanie. Sada obsahuje kefy na rozčesávanie, uhladzovanie, objem a tvarovanie, čo vám umožní dosiahnuť akýkoľvek účes.

2. Ampulky na expresné ošetrenie vlasov Belleco

Ak vaše dlhé vlasy potrebujú okamžitú výživu a obnovu, ampulky expresného ošetrenia na vlasy Belleco sú ideálnym riešením. Tieto ampulky obsahujú vysoko koncentrované zložky, ktoré hlboko prenikajú do vlasov, poskytujú im intenzívnu hydratáciu a obnovujú ich štruktúru. Sú ideálne na použitie po chemických ošetreniach, ako je farbenie alebo trvalá ondulácia, ale aj na bežnú starostlivosť. Je to ako mať kadernícky salón u seba doma.

3. Maska na vlasy

Občas si zahaľte vlasy do masky, ktorá ich vyživí poriadne do hĺbky po celej dĺžke. Maska na vlasy Belleco Mango je výborným produktom pre regeneráciu a hydratáciu dlhých vlasov. Je obohatená o výťažky z manga, ktoré vlasy vyživujú a dodávajú im prirodzený lesk. Pravidelné používanie tejto masky pomáha predchádzať lámavosti a rozštiepeným končekom, čím udržuje vaše vlasy zdravé a silné - a je to potrebné práve pri veľmi dlhých vlasoch, pretože ich končeky nie sú pravidelne zastrihávané.

4. Turban na vlasy

Sušenie dlhých vlasov môže byť časovo náročné a niekedy aj škodlivé, ak používate príliš vysokú teplotu. Turban na vlasy je skvelou alternatívou k tradičnému sušeniu vlasov uterákom alebo fénom. Tento turban je vyrobený z mikrovlákna, ktoré rýchlo absorbuje vlhkosť bez poškodenia vlasov. Je ľahký, pohodlný a ideálny na použitie po umytí vlasov.

5. Šampón na objem vo vlasoch

Pre dlhé vlasy je objem často jedným z hlavných cieľov. Šampón na objem vo vlasoch pomáha vytvárať plnšie a hustejšie vlasy tým, že ich jemne čistí a zvyšuje ich objem od korienkov. 

6. Kondicionér na hydratáciu vlasov

Hydratácia je kľúčom k zdravým a krásnym vlasom. Kondicionér na hydratáciu vlasov poskytuje potrebnú vlhkosť, ktorú dlhé vlasy potrebujú, aby zostali mäkké, lesklé a ľahko upraviteľné. Vyberte si kondicionér obsahujúci prírodné zložky, ktoré prenikajú hlboko do vlasových vlákien a obnovujú ich štruktúru. Šampón na dlhé vlasy by mal byť teda doplnený o vhodný hydratačný kondicionér.

7. Fén na vlasy

Kvalitný fén na vlasy je nevyhnutným nástrojom pre každodennú starostlivosť o dlhé vlasy. Moderné fény sú vybavené technológiami, ktoré minimalizujú tepelné poškodenie a udržujú vlasy zdravé. Pri výbere fénu hľadajte modely s nastaviteľnou teplotou a ionizačnou technológiou, ktorá znižuje statickú elektrinu a zanecháva vlasy hladké a lesklé.

8. Farby a odfarbovanie vlasov

Ak radi experimentujete s farbou vlasov, je dôležité používať kvalitné farby a odfarbovače, ktoré minimalizujú poškodenie vlasov. Produkty na farbenie a odfarbovanie vlasov by mali obsahovať ošetrujúce zložky, ktoré chránia vlasy počas procesu farbenia a udržiavajú ich zdravé a silné.

9. Cestovné balenie ošetrujúceho systému ASP Vitaplex

Pre tých, ktorí často cestujú, je cestovné balenie ošetrujúceho systému ASP Vitaplex skvelým riešením. Tento set obsahuje všetky potrebné produkty na starostlivosť o vlasy v kompaktnom balení. Obsahuje šampón, kondicionér a masku, ktoré chránia a obnovujú vlasy, nech ste kdekoľvek.

10. Doplnky a pomôcky na úpravu vlasov

Pre dlhé vlasy sú ideálne špirálové gumičky, gumičky potiahnuté jemnou látkou bez kovových spojov, saténové alebo hodvábne gumičky a veľké scrunchies. Špirálové gumičky, ako Invisibobble, rovnomerne rozdeľujú tlak a minimalizujú otlačeniny. Gumičky potiahnuté látkou znižujú trenie a zabraňujú lámaniu vlasov a ak sú bez kovových spojov, eliminujú riziko poškodenia vlasov kovovými časťami. Saténové a hodvábne gumičky sú veľmi jemné a šetrné, ideálne na spanie aj každodenné nosenie. Veľké a mäkké scrunchies sú skvelé na pohodlné účesy a sú vhodné pre hrubé a husté vlasy. Každý z týchto typov gumičiek pomáha udržať dlhé vlasy zdravé a nepoškodené.