Perfektný vianočný darček pre ženu? Venujte jej profesionálnu starostlivosť o vlasy!

darcek pre zenu

Pomaly, ale isto, sa blíži vianočné obdobie a spolu s ním odštartoval aj zhon na darčeky. Výber darčekov nám vie často spôsobiť nemalú bolesť hlavy. Vybrať ten správny pre našu polovičku, priateľov a blízkych si vyžaduje veľa kreativity a premýšľania.

Aby sme vám aspoň trocha uľahčili hľadanie toho správneho vianočného darčeku, prinášame vám tip na ten perfektný vianočný darček pre ženu

Nech je to vaša kamarátka, sestra, dcéra, mama alebo dokonca je to darček pre vás samotnú. Darujte pod stromček zdravé vlasy v podobe profesionálnej starostlivosti. 

V dnešnom článku vám predstavíme niekoľko vlasových línií starostlivo zostavených pre každý druh vlasov a vekovú kategóriu. Nech sa jedná o stylingové prípravky, vyživovaciu kúru    alebo prípravky na každodenné používanie, bude to rozhodne personalizovaný a zvážený darček, ktorým môžete potešiť ženy vo vašom okolí.

Starostlivosť o vlasy pre sestru a kamarátku

Jean Paul Myné Empower Kit je línia s obsahom keratínu, ktorú jednoducho chcete darovať svojej kamarátke či sestre! Jednoduché prípravky s účinkom ako z kaderníckeho salóna. Táto keratínová kúra hĺbkovo posilňuje vlasovú štruktúru, vypĺňa keratínové defekty a následne chráni vlasy pred ďalším poškodením.

Stylingový Kit na vlasy ASP Arte Kit I a ASP Arte Kit II - máte vo svojom okolí ženu, ktorá si potrpí na pravidelnú úpravu svojich vlasov a venuje ich starostlivosti mnoho času? V tom prípade bude Kikoto Stylingový Kit ten pravý darček pre ňu. Sady obsahujú efektívne a dlhotrvácne prípravky na úpravu kučeravých alebo rovných vlasov, ktoré sú navyše plné mimoriadnych extraktov a vitamínov na následnú ochranu vlasov. 

Starostlivosť o vlasy pre mamu

Jean Paul Myné Revamping Kit určite ocení každá matka, ktorá sa pasuje s poškodenými a vyťaženými vlasmi. Samotná sada obsahuje aktívne látky, ktoré nielen zlepšujú vzhľad a textúru prameňov, ale vlasom dodáva hĺbkovú výživu a starostlivosť.

Ošetrujúca kúra na vlasy ASP Vitaplex pozostáva z jednoduchých, zato veľmi účinných produktov na každodenné používanie. Prípravky neobsahujú žiadne sulfáty či silikóny. Naopak ich zložka s panthenolom a zložkou RAV19 vlasy obnovuje a zanecháva ich naozaj žiarivé. 

Vlasy, ktoré sú riedke alebo preriedené častými chemickými procedúrami určite ocenia balíček Jean Paul Myné Plumping Kit - perfektné ošetrenie pre vlasy, ktoré potrebujú spätne nadobudnúť svoju silu a vitalitu. 

Starostlivosť o vlasy pre dcéru

Často je tou najefektívnejšou cestou pri starostlivosti o vlasy práve jednoduchosť. V tom vám dozaista bude lahodiť Jean Paul Myné Blooming Kit, ktorý pozostáva z troch produktov: šampónu, vlasového balzamu a ošetrujúceho séra. Už s troma jednoduchými krokmi získajú vlasy maximálne ošetrenie, a budú tiež vyzerať silnejšie a žiarivejšie, pričom zloženie produktov vôbec nezaťažuje samotnú štruktúru vlasov. 

Veríme, že vám tento článok pomohol nájsť ten vhodný darček pre vaše obľubované ženy. Určite nám v komentári dajte vedieť, pre ktorú sadu ste sa rozhodli.