TOP účesy na svadbu v roku 2022

uces na svadbu

Trendy spoločenských  účesov sa každým rokom menia a prinášajú nám veľa možnosti zvoliť si ten správny účes. Výber je však veľmi náročný. Veď každý chce byť hviezdou na svadbe, či inej spoločenskej udalosti. Poďme sa spoločne pozrieť na čo všetko pri výbere toho správneho účesu nesmieme zabúdať.

Základ je pozrieť sa na dĺžku vlasov, farbu a ich kvalitu. Účes by sa mal hodiť k celému outfitu a v neposlednom rade k našej tvári. Je dôležité prihliadať aj na aktuálnu predpoveď počasia, ktoré nás v daný deň čaká. Avšak okrem toho, aby sa nám účes hodil a dotváral pomyselnú korunu krásy, je tiež veľmi dôležité, aby sa vlasy neničili a aby nám účes aj vydržal. 

Starostlivosť o vlasy

Prvým a dôležitým krokom je určite celková starostlivosť o vlasy. Preto ak viete už dopredu, že vás čaká významná udalosť, na ktorej chcete vyzerať čo najlepšie, zvoľte vhodnú vlasovú starostlivosť. Dopomôcť môžu šampónykondiconéry, ktoré vlasy osviežia a dodajú lesk. Pretože žiaden účes nebude vyzerať dobre, ak vaše vlasy budú poškodené, lámavé a budú vyzerať mdlo. Ak vás trápia riedke a spľasnuté vlasy skúste výrobky zamerané na zväčšenie objemu

Úprava vlasov

Pozrime sa na samotnú úpravu. Ani pri nej nesmú chýbať výrobky, ktoré podporia objem či lesk. Dôležité sú aj správne zvolené pomôcky, ktorými chceme dosiahnuť chcený účes. Kučery? Dokonalo rovné vlasy? Vypnuté do drdola? 

Samotnou dilemou je zvolenie správnych natáčok. Penové či silikónové? Tenké či hrubšie? Myslite na to, že natáčky budete mať na hlave dlhší čas, možno počas noci. Dôležité je preto aby ste sa pred spoločenskou udalosťou aj dobre vyspali, preto si zvoľte tie, ktoré vám dovolia pohodlnú noc. To isté platí aj o výplniach do vlasov. Pre ktoré keď sa rozhodnete, tak vedzte, že budú vašou súčasťou počas celej udalosti. Preto by mali byť v prvom rade pohodlné. K dobre držiacemu účesu neodmysliteľne patria aj rôzne typy sponiek, ktorých nikdy nie je dosť.

No a čo sa týka toho posledného kroku, keď sú vlasy pekné lesklé a objemné, zopnuté alebo natočené do toho správneho tvaru, ktorý sa nám hodí, tak je načase to celé poriadne zafixovať. V našej ponuke nájdete okrem lakov aj tužidlá, gély či pasty, ktoré vám dodajú tú správnu istotu počas celej akcie.

Typy účesov pre rok 2022

Nevesty, či družičky sa rozhodujú hlavne pre objemné účesy a klasické štýly. Tento rok sú pre nevesty najobľúbenejšími účesmi rozstrapkané drdoly, prirodzené vlny a polovytiahnuté účesy. Všetky tieto štýly sa dajú učesať rôznymi spôsobmi, ale spoločným faktorom všetkých z nich je objem. Nevesty chcú plnšie vyčesané vlasy, ktoré vyzerajú hustejšie.

svadobne ucesy

Samozrejme, kvalitný účes nie je len pre dámy ale aj pánov. A kroky, ktoré sme si popísali vyššie vo väčšine prípadov platia aj pre nich. Plus pre pánov je v dnešnej dobe trendy aj pekne upravená brada či fúzy. Mnoho nápomocných výrobkov nájdete aj v našej ponuke