Ako sa stať profesionálnym odberateľom (kadernícky salón)

Naša spoločnosť sa už od úplného začiatku venuje predaju pre profesionýlnych klientov, ktorých označujeme ako Profesionáolny odoberateľ (kadernícky salón). V tejto forme predaja preferujeme predaj prostredníctvom obchodných zástupcov, ktorí slúžia nie len ako sprostredkovatelia predaja, no sú najmä pravou rukou našich klientov, ktorým sa vždy snažia odporúčiť tie najlepšie možnosti. Rýchlo rozvíjajúca sa oblasť online priestoru zapríčinila, že svoj predaj profesionálnym klientom sme spustili aj prostredníctvom tejto platformy. Všetky výhody Veľkoobchodného predaja si môžete pozrieť v sekcií Profesionálny predaj.

ako_sa_stat_velkoobchodnym_odberatlom_andopa_sk_4

Postup registrácie

  1. Pre novú registráciu musíte postupovať -> Nová registrácia -> prekliknúť na sekciu Kadernícky salón.
  2. Vyplníte povinné kompletné údaje (kontaktné údaje, IČO, prípadne aj IČ DPH) a registráciu odošlete.
  3. Vaša registrácia ešte nie je dokončená, po odoslaní registrácie skontrolujeme vami zadané IČO (predmet podnikania musí byť spojený s prevádzkovaním kaderníckeho salónu, v prípade že máte pozastavenú živnosť a ste vyučený v profesií kaderník, kontaktujte nás pre náhradnú formu registrácie). Po overení údajov váš účet autorizujeme, v prípade že IČO nezodpovedá podmienkam, nebude vám spírstupnený veľkoobchodný účet. Účty overujeme pondelok - sobota od 8:00 - 18:00.
  4. Po autorizovaní účtu z našej strany obdržíte potvrdzovací mail o preradení do skupiny Kadernícky salón.
  5. Znovu sa prihláste na váš účet pomocou Prihlásenia v pravej hornej časti (vedľa košíka na nakupovanie).
  6. Váš účet je zaradený k skupine Kadernícky salón.

Overenie účtu

To, že váš účet patrí do skupiny Kadernícky salón zistíte následovne:

  1. Spôsob - po prihlasení sa do účtu choďte do sekcie -> Môj účet -> v ľavom stĺpci sekcia Moje zľavy -> Zákaznícka skupina.
  2. Spôsob - po prihlása sa do účtu navštívte sekciu Farbenie a odfarbovanie vlasov v prípade že sa vám zobrazili produkty v tejto skupine, váš účet je nastavený správne.
  3. Spôsob - ak vám to stále nefunguje, kontaktujte nás.

vernostny program andopa-1

Výhody profesionálneho predaja (kadernícky salón)

Všetky výhody profesionálneho predaja nájdete v sekcií -> Profesionálny predaj (kadernícky salón).

Prečo je lepšie kontaktovať obchodného zástupcu?

Profesionálny predaj produktov si vyžaduje odbornosť a prax. Z pozície internetového obchodu vám neposkytneme takú podporu, ako prostredníctvom obchodných zástupcov. Prečo však kontaktovať obchodného zástupcu?

  • Možnosť výberu akcií - prostredníctvom e-shopu nedisponujeme akciami, ktoré vytvárame pre naších Veľkoobchodných partnerov, resp. kadernícke salóny. Náš obchodný zástupca vám predstaví a pomôže s výberom zvýhodnených ponúk pre aktuálne obdobie a značky.
  • Odborné rady z prvej ruky - naši obchodní zástupcovia spĺňajú vysoko odborné požiadavky vo svojej oblasti a určite Vám budú vedieť poradiť v obchodnej, produktovej ako aj profesijnej oblasti.
  • Pravidelná návšteva - pri nás sa nikdy necítite ako na druhej kolaji, náš obchodný zástupca sa vám bude vždy naplno venovať. 
  • Vždy aktuálne informácie - buďte vždy informovaný o najnoších trendoch a akciách,
  • A mnoho ďalších výhod.

Presvedčili sme vás? Kľudne nás kontaktujte a zaraďte sa aj vy k veľkej skupine spokojných klietov.