5 krokové ošetrenie Ocrys

ocrys blog

Moja mantra starostlivosti o vlasy. Ocrys je vaša mantra starostlivosti o vlasy na dosiahnutie harmónie medzi vonkajšou a vnútornou pohodou. Ocrys zbavuje vlasy a myseľ záťaže každodenného života a prináša holistický a multisenzorický blahobyt. S jedinečným, jemným podpisom vôni pre každý rad je ošetrenie po šampóne Ocrys vhodné pre všetky typy vlasov.

Integrovaný systém pre maximálnu funkčnosť

Krok 0

Príprava/Predpríprava - Guna primer

Ako sa to deje v oblasti farieb na vlasy (s PRE-pigmentáciou alebo RE-pigmentáciou) alebo v oblasti make-upu (vyhladzujúce prípravné sérum, primer) aby sa zlepšila účinnosť ošetrenia, povrch, ktorý sa má ošetrovať, je najskôr pripravený na receptúru pred šampónom, ktorý prípraví štruktúru vlasu. Cenný voliteľný krok, ktorý má rovnaký účinok ako zosilňovač ošetrenia vo všetkých nasledujúcich krokoch.

Krok 1

Očistenie a eliminácia - Ocrys šampón

Krok čistenia je kľúčom k zdravým vlasom, pretože ovplyvňuje celý proces a konečný výsledok. Dôkladné čistenie pochádza z dosiahnutia správnej rovnováhy medzi funkčnými povrchovo aktívnymi látkami prírodného pôvodu v kombinácii s technologickou zložkou. Šampóny Ocrys sú obohatené o špeciálnu zmes intenzívne hydratujúcich a ošetrujúcich kyselín hyalurónových, ktoré zvyšujú lesk a odolnosť. 

Či už je číra alebo krémová, textúra šampónov Ocrys je ideálna na premenu kroku čistenia na zmyslový zážitok. Ľahko sa nanášajú a penia do vzácnej mikropeny s penovým efektom, ktorá jemne odstraňuje všetky zvyšky z vlasov a pokožky hlavy a zároveň uvoľňuje vzácne aktívne zložky, ktoré sú prospešné pre štruktúru vlasov. Tieto ľahko umývateľné šampóny zanechajú vlasy jemné a pripravia ich na krok ošetrenia (podľa potreby kondicionér alebo maska).

Krok 2

Výživa a starostlivosť - Ocrys kondicionér alebo maska

Krok masky alebo kondicionéru je najbohatšia časť systému. Je to kľúčový krok k tomu, čo chceme dosiahnuť, a bez problémov sa spája a funguje v synergii s krokmi, ktoré mu predchádzajú. Masky a kondicionéry systému Ocrys koncentrujú funkcie, ktoré pomáhajú vlasom udržiavať vyváženú úroveň hydratácie. Formulované s biologicky spracovateľnými zložkami prírodného a organického pôvodu.

Či už sú krémovejšie alebo tekutejšie, textúry masiek a kondicionérov Ocrys sa líšia v závislosti od typu vlasov, vďaka čomu sa ľahšie nanášajú a oplachujú. Ak sa nechajú pôsobiť 3 až 10 minút v závislosti od typu vlasov, pôsobia hlboko a uvoľňujú vzácne funkčné aktívne zložky do štruktúry vlasov.

Krok 3

Zosilňovač/Booster - Ocrys guna mask

Ak je potrebný intenzívnejší zásah na obnovenie štruktúry vlasov, môžeme použiť reštrukturalizačný booster na zintenzívnenie kúry. Obohatený o Oxilamine, ultrabohatú receptúru technologicky aktívnych zložiek, vyvinutý ako posledný krok systému, ktorý pôsobí na štruktúru vlasov a zároveň dodáva maximálnu jemnosť. Cenný alternatívny krok k funkčným maskám Ocrys, ktorý má rovnaký účinok ako booster/posilňovač vo všetkých predchádzajúcich krokoch.

Krok 4

Ochrana vlasov - Surya volumizig (pre jemné vlasy) alebo Surya glowing (pre hrubšie vlasy)

Aplikuje sa na vlhké vlasy bez oplachovania, posledný krok Ocrys zvyšuje lesk a ochranu. Na výber sú dve možnosti: bohatší, intenzívnejší efekt, ideálny pre hustejšie vlasy, a svetlejší, jemnejší rozjasňujúci efekt aj pre tie najjemnejšie vlasy. Obe možnosti, obohatené o zmes hyalurónových kyselín pre optimálnu hydratáciu vlasov, zanechávajú vlasy lesklejšie, ľahšie sa rozčesávajú a zároveň eliminujú statickú elektrinu.